Seminaareista

Partyking laittaa joulunkin sekaisin ja tekee seminaareista hauskempia

Tuntuuko sinusta siltä, että seminaarit, joihin otat osaa, ovat toinen toistaan kuivempia ja tylsempiä? Kaipaisitko niihin joskus ripauksen hauskuutta ja hulluttelua? Haluaisitko itse järjestää hauskemman seminaarin, joka jäisi varmasti osallistujien mieleen? Partyking on erikoistunut taistelemaan tylsistymistä vastaan, joten tällaisten ajatusten iskiessä kannattaa ehdottomasti tutustua sen monipuolisiin valikoimiin. Partyking on niin hassunhauska, että sen myötä joulukin menee sekaisin ja siitä tulee joulo.

Piristystä seminaareihin

Seminaarien ei suinkaan tarvitse aina olla tylsiä ja kuivia, vaan niissä voi myös pitää hauskaa! Leikitelkää vaikkapa sanoilla, jolloin joulukin voi kääntyä muotoon joulo tai kaveri muotoon kevari. Tai tarjoa seminaarin osallistujille ihanat merenneitohuovat, joihin on mukava kääriytyä seminaarin ajaksi. Kun vielä tarjoat huopien lisäksi osallistujille lämpimät kaakaot hauskoista mukeista, on kokemus ikimuistoinen.

Yksi hauska tapa järjestää seminaari on naamiaisseminaarien järjestäminen. Hanki Partykingiltä kassillinen erilaisia naamiaisasuja, joilla voitte leikitellä osallistujien kanssa, tai pukeudu itse johonkin mieleenpainuvaan asuun. On ihan eri asia osallistua seminaariin, jonka pitää hurja merirosvo kuin ehkä hieman tylsähkö Matti Meikäläinen. Merirosvon asussa uskallat ehkä itsekin heittäytyä puhumaan tavallista elävämmin, mikä auttaa sinua saavuttamaan kuulijoidesi mielenkiinnon. Naamiaisasuun pukeutuminen voi olla hyvä idea myös siinä tapauksessa, että kärsit ramppikuumeesta. Naamiaisasussa saat pukeutua joksikin toiseksi ja ottaa jonkun toisen roolin. Tällöin esiintyminen voi olla helpompaa kuin tutussa ja turvallisessa omassa roolissasi. Kannattaa ainakin kokeilla!

Jos haluat luoda seminaaritiloista erityisen näyttävät, harkitse niiden koristelemista esimerkiksi upealla ilmapallokaarella. Ilmapallokaaren pallojen värit voivat mukailla esimerkiksi edustamasi yrityksen tai järjestön brändivärejä. Brändiväreillä on yllättävän suuri merkitys ja niitä käyttämällä yritys, järjestö tai käsiteltävä asia voi jäädä tavallista paremmin kuulijakunnan mieleen.

You may also like...